Jag har alltid haft mycket större procent killar i min umgängeskrets än tjejer. Jag har en aning om varför men det är inte medvetet gjort. Jag har sedan 2009 verkligen försökt och skaffa mig tjejkompisar då det var det året jag kände att jag verkligen var/är i behov av tjejer i mitt umgänge också.
 
Män och kvinnor är ju väldigt olika, vi har alltid haft olika roller i vardagen och jag behöver en kvinnas ord och känsla känner jag allt oftare ju längre tiden går utan tjejer i mitt umgänge.
 
Det tog otroligt lång tid för mig att förstå att kvinnor också var viktiga att ha runt sig.
Jag har som tonåring suttit på 7 olika behandlingshem samt fosterfamiljer och jag har alltid bara haft tjejer runt omkring mig. Jag fick absolut inte blandas ihop med killar. Jag kommer aldrig förstå varför eftersom alla mina flyttar som är dubbelt upp siffran för hem, ett snäpp mer då eftersom jag flyttade 13 gånger under nästan 4 år.
Alla flyttar var på grund av alla andra klienter som fått behandling på samma ställe som mig alltid såg mig som ett hot. Fick alltid höra till varje flytt att dom andra klienterna tyckte att jag var farlig och då är det den farliga som måste flytta.
 
Jag kommer aldrig kunna skriva ner alla konstiga, obehagliga och oförståerliga händelser som hände men jag kan berätta att jag alltid varit en person som säger vad jag tycker inför folket jag tycker om och det är där jag tror problemet låg för alla andra tjejer jag bott med under den eran av mitt liv,
Detta gav resultatet i att jag aldrig använder smink, dock händer det att mitt egna läppstift åker på läpparna ibland. Men om jag gjorrt smink måste jag ju ändå använda det?
 
Jag tror ju inte på någon hudvårdsprodukt. Allt som stöttar livet som en idealistt i detta samhälle står jag starkt emot och kommer alltid göra det.
 
Jag tänker aldrig vara nån annan än jag, jag kommer aldrig se ut som nån annan än jag, jag tänker aldrig låta som nån annan än mig själv heller. Jag är enbart jag och jag älskar den jag blivit och är spänt nyfiken på hur jag mer ska växa.
 
 
 
#happichallenge,