Jag har ju mina besvär och om ni minns så va det otroligt traumatiskt för mig att flytta och det är smått bättre men inte alls mycket.
Eftersom båda axelbanden nu blivit slitna ur led och jag hamnade i användnings-koma på medicinerna jag äter pga av att min läkare nu blivit mycket sämre än innan nu när jag har bytt behandling som betalar honom. Privatläkare är ju alltid så jävla dyra och jag känner mer och mer att jag bara är pengar och inte en patient han bryr sig om, bara en patient.
 
Det är inte ens lagligt att ge en bensodiazepiner och sedan avsluta utan nertrappning.
 
Men är detta en typisk sak bland läkarvård, hjälp från socialtjänsten, försäkringskassan?
Jag har vårt från LSS och blir där felbehandlad, försäkringskassan märker ord även om dom har mina papper sedan 19 års ålder, ja gansak så exakt 10 år.
Och ändå så säger alla dessa att dom vill hjälpa mig och särskilt låta mig slippa falla tillbaka till de liv jag levde förr som inte är accepterat av samhället och egentligen inte fullt ut för mig heller men det är så jag vuxit upp, den skolan jag fått gå. Ingen annan skola låter mig vara kvar, eller nånsin har låtit mig förutom Montisori skolan.
 
Titta gärna hela videon. Vic vem är en av våra nya stora svenska politiskt inriktigade rappare! Och jag själv tycker den säger mycket om det jag skrivit om ovan.
 
#ColorYourLife #Nöjd #GrowMyLife
#Coloryourlife, #GrowMyLife, #Läkarvård, #Medicin, #Nöjd, #Passagerare, #VicVem,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej