levaJag har varit i en dimma i ungefär 1 år, ganska exakt. Men dimman har inte alltid varit lika tjock. Ibland var det bara dis så jag kunde se fram till nästa anhalt i livet.
Jag har som vanligt plockat in grenar och satt dom i vaser och låtit knopparna som kommit fram när det varit plusgrader kan få sprida sina löv, blommor, pollenkapslar med mera. Jag tror jag kommer börja göra mina kransar nu när mina björk grenar fått sina små mus-öron. Då kan jag faktiskt börja med det extra tidigt.
 
 
 
Jag är nöjd över att jag inte är pollen allergiker så jag kan låta knopparna som i början är mjuka och luddiga som
Videung som sedan blir stora pollenkapslar som sen sprider sig i hela rummet. Men jag mår bättre med levande växter även om det är grenar jag bytit av eller nån billig blomma jag köpt.
Jag kan inte säga att det är många grenar jag vet vilket träd dom kommer ifrån, jag är otroligt dålig på träd men Björken den vet kan jag inte ta miste på såklart.
 
Var det droppen som kom i fredags som fick bägaren att rinna över?
 
Jag är inte beredd på att ta det än men jag misstänker att jag nådde rockbottom i fredags eftersom dimman lättar fast än är tung men jag har kommit igång med yogan och det måste ju betyda att jag är på väg ur dimman? Eller inte?
Men efter dessa bravader som kom i lördags och söndags pga min idioti men tack vare min idioti dök det upp en del ängla-vänner men det var en speciell person som fick mig att inse att hon är en diamant värd att vårda som jag vill leka med ett bra tag till i livet.
Även om jag inte ser det nu så vet jag att livet har stora bravader jag inte kommer vilja missa och människor runt omkring mig som jag kommer dela detta med.
 
Vi måste visa mera kärlek, se varandra mer, uppskatta dom små sakerna och säga det högt. Då tror jag vi också kommer älska oss själva helhjärtat.
 
 
#ColorYourLife #Nöjd #GrowMyLife
 
 
#2018, #ADHD, #Asperger, #Hälsa, #Livet, #Rockbottom, #yoga, Coloryourlife, VänderDet?,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej