Jag har alltid haft mycket större procent killar i min umgängeskrets än tjejer. Jag har en aning om varför men det är inte medvetet gjort. Jag har sedan 2009 verkligen försökt och skaffa mig tjejkompisar då det var det året jag kände att jag verkligen var/är i behov av tjejer i mitt umgänge också.
 
Män och kvinnor är ju väldigt olika, vi har alltid haft olika roller i vardagen och jag behöver en kvinnas ord och känsla känner jag allt oftare ju längre tiden går utan tjejer i mitt umgänge.
 
Det tog otroligt lång tid för mig att förstå att kvinnor också var viktiga att ha runt sig.
Jag har som tonåring suttit på 7 olika behandlingshem samt fosterfamiljer och jag har alltid bara haft tjejer runt omkring mig. Jag fick absolut inte blandas ihop med killar. Jag kommer aldrig förstå varför eftersom alla mina flyttar som är dubbelt upp siffran för hem, ett snäpp mer då eftersom jag flyttade 13 gånger under nästan 4 år.
Alla flyttar var på grund av alla andra klienter som fått behandling på samma ställe som mig alltid såg mig som ett hot. Fick alltid höra till varje flytt att dom andra klienterna tyckte att jag var farlig och då är det den farliga som måste flytta.
 
Jag kommer aldrig kunna skriva ner alla konstiga, obehagliga och oförståerliga händelser som hände men jag kan berätta att jag alltid varit en person som säger vad jag tycker inför folket jag tycker om och det är där jag tror problemet låg för alla andra tjejer jag bott med under den eran av mitt liv,
Detta gav resultatet i att jag aldrig använder smink, dock händer det att mitt egna läppstift åker på läpparna ibland. Men om jag gjorrt smink måste jag ju ändå använda det?
 
Jag tror ju inte på någon hudvårdsprodukt. Allt som stöttar livet som en idealistt i detta samhälle står jag starkt emot och kommer alltid göra det.
 
Jag tänker aldrig vara nån annan än jag, jag kommer aldrig se ut som nån annan än jag, jag tänker aldrig låta som nån annan än mig själv heller. Jag är enbart jag och jag älskar den jag blivit och är spänt nyfiken på hur jag mer ska växa.
 
 
 
#happichallenge,
 
 
Min terapi jag har idag inkluderar musik, bild, tal, dans,
sång och även spirituella vägledningar.
 
Naturmedicinskt lexikon är nog en av dom bästa och
vettigaste böcker jag läst. Dock är John Seymores böcker
än mina Biblar men denna är väldigt nära inpå, om det
kanske till och med är så att dom ligger jämnsides med
varandra.
Jag vill nog väldigt gärna sätta dom på samma pedistal.
 
Denna kunskap är minst lika viktig som självhushållning
samt trädgårdsboken John Seymore skrivit.
 
 
 
Att komma till terapeuten och känna frid när jag anlände och ännu mera  när jag gick.
Jag fick en liten bebis, en liten söt docka. Blond, byxer, tröja och mössa i brun naturlig färg. Fair Trade märkt och 100% organiskt bomull är han gjord av. Vi hade som vanligt dansterapi och lilla bebisen fick hela tiden följa med i min dans. Jag misstänkte ganska snart jag hade dockan i famnen att jag skulle få ta med den hem.

Min mormor, mamma och jag har kanske lite onaturliga känslor till gossedjur.
Jag hade en hel säck med gossedjur i en halvfärdig inbyggd garderob som saknar insolering då pappa tappade tålamodet när han byggde den och skippade mellandelen och bara gjorde avslutet. Så det var alltid väldigt kallt i mitt rum när hösten kom fram tills vårens första värme. Man kunde ibland känna hur det blåste in i sovrummet men jag trivdes ändå med min inbyggda garderob som jag hade önskat mig och dom gula väggarna som omslöt mig.
När kylan kom så satt mormor vid garderoben och lindade in alla mina gossedjur, säkert 100 st, i filtar, dockkläder och säkerligen med näsdukar som mormor hade sytt. >> Dom får ju inte frysa. Minns jag att hon sa när hon satt där och meditativt klädde på alla gossedjur så dom skulle klara av perioden av kyla som var på gång.

Mamma, hon var på NK en dag. Vad hon skulle handla där vet jag inte, eftersom min mamma alltid har handlat väldigt billigt och är lika REA nörd som jag är. Vi dras till röda lappar i butiker, jag köper aldrig kläder över 100 kr. Mammas summa är nog enbart någon hundralapp mer än mig även om hon har någolunda bra lön men delar ekonomi med min far som har otroligt bra lön samt att han är duktig med aktier. Sådant jag inte förstår någonting av, men jag ser hur min storebror vill lära sig detta av min far.
NK var det, mamma hittade en nalle som var på fel plats. Så hon tog upp nallen och skulle ta med han till rätt hylla. En liten nalle som får plats med rumpan i en liten späd kvinnohand.
På Julafton så  hade mamma satt han i en liten påse med mitt namn på. Hon hade inte kunnat låta bli att köpa den då hon säger att han titta på henne och sa >> Ta med mig hem. Det var en alldeless för dyr nalle för att mamma skulle kunna känna ro med att ha köpt den till sig själv. Men det hade hon inte, hon köpte honom eftersom han bad henne att ta hem honom. Men för att lätta på sitt fattig-hjärta så fick jag den som julklapp.

Jag har ju gener från både mormor och mamma och denna omtanke om gossedjur följde med. Jag har än kvar mina två favorit gossedjur sedan jag var ett litet barn, Pinge och Affe. Dom får alltid flytta med mig och jag blir ledsen om ja ser att jag låtit någon av dom ligga och skräpa i nått hörn.
Nu har jag lilla bebisen som jag ska ta hand om. Det var önskemålet från min terapeut och jag gillar henne så mycket och tror på hennes sätt att handskas med oss klienter och resterande av allt hon gör.
Jag litar på henne och då kan hon lita på mig!

 


#happichallenge,

Liknande inlägg