Man kan inte bara använda te som en dryck, tepåsarna har ju sedan långt tillbaka för trötta ögon, speciellt kamomill och grönt te har varit på tal.
Det var många år sedan jag ville färga min katt rosa med rödbetsvattnet som blir kvar efter man kokat rödbetor. Jag gjorde det adrig men vill än idag göra det ibland. Hon är ju vit så man får ju se hur färgen blir väldigt bra på hennes päls. Är jag för nyfiken för mig själv? Jag vet inte, jag tror inte hon skulle ta så jätte illa upp och jag gjorde en rosa fläck på henne men fått höra många - meeen staaackaars katt... så det har aldrig blivit av.
 
Jag har aldrig riktigt varit den som lyssnat på andra, oftast gått min egen väg. Men med åldern blir man mer eftertänksam, ibland gillar jag det mer, oftast mindre.
Men tyvärr är det så vi behöver bete oss idag, va inte annorlunda, stick inte ut!
 
Men som tur är har jag aldrig lyckats fullt ut, ibland gillar jag det också mer och ibland mindre. Jag antar det beror på min energi nivå. Men tillbaka till te, jag med mörkt hår ska tydligen kunna använda kamomill te för att få ljusa slingor. Jag vill egentligen inte ha blonda slingor men ska köpa hem kamomill te för att testa.
 

Från jämnt brunhårig till blonda slingor

Med: Kamomillte

Starkt kamomillte kan ge svallet naturligt ljusa reflexer. Låt 4-6 tepåsar dra i 1,5 liter hett vatten i cirka tio minuter. Därefter blöter du håret och sköljer igenom det med teet flera gånger (stå gärna över en balja, så att du kan återanvända det avrunna vattnet). Sista sköljningen låter du sitta i i cirka en timme, gärna med en handduk virad runt huvudet. Sedan spolar du håret med vanligt duschvatten.

Här har ni ena och den andra

 

sidan jag suttit och nördat på.

Jag har otroligt svårt att hantera stress, stress kan skapa kaos i mitt liv. Idag är det lite lugnare, inga riktiga panik utbrott eller ens i närheten men mer och mer stressad blir jag och skjutit upp massor så jag även om ett av ärendena som jag sköt upp var för att förenkla min resa så lyckades jag se till att jag strula till det och blir sen.
Tur att Julafton är imorgon!
 
Jag har ju så många sido-projekt som jag alltid måste ha som saktar ner mig, dum nog ät jag att jag är duktig på att komma på dom mitt i ett annat projekt. Men sån är jag och nöjd är jag ändå.
 
 
Igår kom jag på att det är ju jul jätte jätte snart och inte har jag påbörjat att göra någon av mina salvor.
Men igår gjorde jag det första läppstiftet, det ska bli ett rött också och nu har jag gjort rakkräm och håller på med en för mogen hy och en vanlig hudkräm och sedan ska jag göra det röda läppstiftet.
 
Så jag kan inget annat säga än att mitt kök ser ut som fan och så vardagsrumsbordet eftersom jag håller på att skriva lappar till alla burkar så jag inte blandar ihop dom och så ingredienserna visas.
 
 
Gårdagens läppar påsmetade med mitt egna läppstift.
 

Liknande inlägg