Jag har min små flickor här (Brorsdöttrarna i familj nr.2) och det är en enorm känsla som är fylld av kärlek. Men jag är i en världsomväldande stund i livet som är både lycklig men otroligt känslosam och så slutar inte tankarna snurra. Den där torktumlaren går inte att medicinera bort eftersom det inte är ADHD:n som är där och stör utom det är känslor. Och känslor, det är iaf inte starkare än droger men det är väldigt nära inpå.
Det är nog den största läxan jag lärt mig i livet hitintills.
 
Livet är underbart men när tankarna kommer in och stör så kan livet kännas som ett helvete.
Varför?
 
Varje gång jag är med barn känner jag någonting speciellt. Jag tror det är pga just att jag är fertilt handikappad.
 
Jag blir rätt störd på mig själv med min Asperger som inte kan tolka alla ord rätt eller använda mina känslor som alla "vanliga" människor. Jag vet inte hur man gömmer, puttar, placerar känslor rätt och känslorna känns i exakt hela kroppen och är jag glad så är jag såååå glad och mår jag dåligt mår jag såååå dåligt eftersom jag känner det i varenda ben och nerv som existerar i kroppen.
Det måste finnas "vanliga" människor som känner detsamma?
Det är så många dagar jag är så otroligt stolt över att jag är som jag är, speciell, knäpp, annorlunda eller som jag vill säga mig själv. Men det är nog lika många dagar som jag känner precis tvärtom. Dagar då jag önskar jag inte var mig själv, då jag önskar att någon skulle säga att jag är som alla andra.
 
Men vem är som alla andra?
 
Denna "normala" människa, vart är den? Kan jag få se en? Lära känna en? Så jag kan få en känsla av vad det är. Jag har ingen aning av vad det är. Mina föräldrar anses som normala men det är bara deras skådespel dom har när dom är på
 
Jag är jag! Och det tänker jag förbli. Men att det gör ont till och från kommer också förbli men Ying&Yang får jag prinnta in i huvudet helt enkelt som alla andra dagar i livet.
#Asperger, #Coloryourlife, #Känslor, #Livet, #Normal, #Nöjd, #Onormal, #Vardag,
Men på Juldagen kommer min brorson iaf så då blir det bebismys så mycket det går.
Sedan på Mellandagarna så har jag flickorna från andra sidan. Och då ska vi leka!
Jag har så otroligt mycket grejer för just barn som passar flickorna perfekt och jag tror vi kan känna oss som konstnärer efteråt.
 
Jag har ingen speciell julkänsla. Den är liksom nollställd. Man ska väll se fram emot dramat, det är lite spännande faktiskt på nått sätt ändå. Det är alltid någonting nytt. Aldrig en jul lik.
Mamma och pappa försöker verkligen med att alltid ha Janssons frestelse på bordet och julskinka. Det har minskat otroligt på vårat julbord men det gör nog ingen av oss nått då det är mest Janssons som familjen är ute efter förutom jag då.
 
Men bland mina blommor här hemma så kan man inte neka Julkänslan iaf!
 
 
Titta på dom vackra rötterna på kortet nedan...
 
#ColorYourLife #Nöjd
#Coloryourlife, #Jul, #Julafton, #Julkänsla, #Nöjd, #Vardag,
Vi är otroligt nära Julafton, jag får dock en extra dag då vi inte kommer fira förren på Juldagen då bror med son kommer, kanske mamman till Melker också. Vi får se.
 
Jag tappar lätt humöret och tagit ångest dämpande idag bara av tanken att veta att jag ska åka iväg till mina föräldrar och stanna där i mer än 1 dygn. Jag är inte riktigt van vid min familj och så kanske det kommer en som nu är släkt pga Melker som inte alls är van vid oss heller. Ingen är van vid någon förutom mamma och pappa med varandra, bror kan känna sig tillhörig dom men sedan så är det min bror, mamma till Melker och Melker som har vana av varandra och så är det jag.
Jag och mamma har vana av telefonkontakt samt shoppa. Så mycket mer har vi inte gjort sedan jag var 12 år gammal. Någon enstaka Julafton, 2 st som jag kan minnas och då var min mormor med.
 
Mormor hon är min ledstjärna idag. Jag såg det inte när hon var vid liv, men nu när hon lämnat mig känner jag det starkt att det är hon jag lyssnar på, hon som förstod mig och den enda i min familj som jag alltid kände mig hemma med. Min mormor var alltid den högsta i min värld, morfar minns jag också högt men han försvann i en väldigt tidig ålder så minnena är vaga.
 
 
Råd från mig;
♥ Va dig själv, det är du bäst på!
♥ Följ din magkänsla och inte på omvärldens tycke!
♥ Le! Ett leende smittar och gör fler glada än bara du och det känns bra att ge.
♥ Ta hand om dig själv, inifrån och ut.
♥ Försök inte nå perfektion, det existerar inte.
♥ Yoga! Det har hjälpt mig otroligt mycket!
 
#ColorYourLife #Nöjd
#Coloryourlife, #Ledstjärna, #Mormor, #MåBra, #Nöjd, #Råd, #Tips, #Vardag,

Liknande inlägg