Jag pratar med en vän i tårar och får höra hennes dag. 


Det knackade på fönsterna först, sedan dörren och så hör hon hur det tar tag i handtaget och testat om det är olåst. Låst såklart! Hon bor ju i orten.

Någon har anmält men vem kan dom inte säga att hon är en fara för hennes liv. Hon nekar allt och det med sanningen i ögonen.  Ambulansen hade också kommit och dom var lugnare än polisen. Hon hörde hur en ambulansman så att hon inte behövdes kollas om det fanns självskador eller farligt mycket droger i kroppen. 
Polisen blev hårdare och hårdare ju mer hon inte ville släppa in dom i sitt hem. 
- Jag litar inte på er, jag känner inte er.
Dom orden täckte inte. 
På med handbojor och släpad till bilen och upptryckt mot dörren. Dock börja hon göra motstånd när dom börja dra i henne mot bilen och hon sparkade bilen när hon fick chansen av ilska.

När hon kom till st Görans så hör hon LPT på kvinnan och dom tog emot henne chockat. 
Va gör du här va en fråga som upprepades av personalen på tvångsplatsen för "psykiskt störda". Vänta länge på läkaren för att snabbt få sjuktaxi hem igen.

Hon mådde bra tills det knackade på dörren och nu känner hon sig förnedrad och misstrodd.

Samhällets hjälp? Jag tycker det där låter mer som stjälp

 
 
 
 
 
 
 
#ColorYourLife
#Coloryourlife, Bilder, Photo,
Det är grått och kallt och snart är det min födelsedag och jag lovade mig själv tidigare i år att fira den annorlunda. Jag som inte ens brukar bry mig om min födelsedag. Igår fick jag frågan om jag skulle se Shiva Chandra och mitt svar vart ´´ Jag borde, jag fyller ju år dagen efter´´. Men jag var tvungen att tidigt avböja ändå eftersom jag är hundvakt denna helg och han får vara med på mitt födelsedags firande.
 
Hur ska jag fira min födelsedag då?
 
Jag tänkte att jag går ner till vattnet och tar med mig ljus, 5 st då jag alltid har favoriserat just den siffran. Varför vet jag inte. Jag bara gillar den.
Jag tar nog med mig ett block och en penna också där jag kan skriva ner mina reflektioner om året som varit, nuet och året framöver. Det ska bli en stind där jag tänker igenom allt ordentligt, förlåter mig sj
älv, tackar mig själv och tar lärdom från mig själv.
Kommer jag göra detta under dag tid eller natt tid? Eller nånstans där mittimellan?
Jag ska nog yoga vid vattnet imorgon också, det kan nog kännas helande. Jag behöver yoga mer, jag har tappat rutinen igen.
 
 
Ska jag ta ett nytt block som enbart ska användas till detta tillfälle eller ska jag ta dagboken?
 
Haha helt fantastiskt att det funkar. Hunden la en riktigt illaluktande smyg fjärt och jag tände en tändsticka och lukten var borta.
 
Ja, nu bort från datorn och in i verkligheten igen. Jag har ju entrecot i ugnen och en promenad med hunden skulle nog kännas bra för oss båda nu tror jag.
#Coloryourlife, Födelsedag, Födelsedagsfirande, MittLiv,

Liknande inlägg