Vi är otroligt nära Julafton, jag får dock en extra dag då vi inte kommer fira förren på Juldagen då bror med son kommer, kanske mamman till Melker också. Vi får se.
 
Jag tappar lätt humöret och tagit ångest dämpande idag bara av tanken att veta att jag ska åka iväg till mina föräldrar och stanna där i mer än 1 dygn. Jag är inte riktigt van vid min familj och så kanske det kommer en som nu är släkt pga Melker som inte alls är van vid oss heller. Ingen är van vid någon förutom mamma och pappa med varandra, bror kan känna sig tillhörig dom men sedan så är det min bror, mamma till Melker och Melker som har vana av varandra och så är det jag.
Jag och mamma har vana av telefonkontakt samt shoppa. Så mycket mer har vi inte gjort sedan jag var 12 år gammal. Någon enstaka Julafton, 2 st som jag kan minnas och då var min mormor med.
 
Mormor hon är min ledstjärna idag. Jag såg det inte när hon var vid liv, men nu när hon lämnat mig känner jag det starkt att det är hon jag lyssnar på, hon som förstod mig och den enda i min familj som jag alltid kände mig hemma med. Min mormor var alltid den högsta i min värld, morfar minns jag också högt men han försvann i en väldigt tidig ålder så minnena är vaga.
 
 
Råd från mig;
♥ Va dig själv, det är du bäst på!
♥ Följ din magkänsla och inte på omvärldens tycke!
♥ Le! Ett leende smittar och gör fler glada än bara du och det känns bra att ge.
♥ Ta hand om dig själv, inifrån och ut.
♥ Försök inte nå perfektion, det existerar inte.
♥ Yoga! Det har hjälpt mig otroligt mycket!
 
#ColorYourLife #Nöjd
#Coloryourlife, #Ledstjärna, #Mormor, #MåBra, #Nöjd, #Råd, #Tips, #Vardag,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej