Jag vaknade 05..55 och det är jag lite stolt över eftersom jag länge väntat på att jag ska vända tillbaka dygnet till att vakna precis runt den tiden eftersom jag älskar att se morgonen komma.
Dock var jag smått sur när jag vaknade, det var helt kolsvart ute och egentligen ville jag somna om men det gick inte så jag fick se himlen bli ljusar och ljusare från sängen samtidigt som humöret blev bättre och bättre.
Jag har alltid varit en morgon-grinig jävel men att jag hittade en spellista på youtube som enbart innehåller låtar från ett album av Capsula fick jag en ro i kroppen jag saknat ett tag.
 
Jag behöver kabelklammers så idag blir det att ta sig iväg till Clas Ohlsson och då kan jag samtidigt kika in på min favorit loppis.
 
 
 
Att se hur det blommar från kvistar jag brytit av nu under vintern och att resten av mina växter ser ut att må väldigt bra får mig att känna mig bra. Såg nu också att det är dags att göra Aloe Vera gel av min lilla planta som jag dränkt i så mycket vatten som den sugit åt sig så nu stöttas två blad upp av en drake i sten.
 
När det ser ut som det gör hos mig så behöver man inte längta till våren i varje fall.
#Aloevera, #Bild, #Coloryourlife, #Fotografi, #GrowMyLife, #Growmylife, #Livet, #Musik, #MåBra, #Naturen, #Naturlagen, #Vardag, #växtkärlek, Nöjd,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej